OBITELJ RUŽIĆ I VOĆARSTVO

Jučer

U našoj obitelji već se generacijama prenosi znanje o sadnji, kalemljenju i rezidbi, a zadnjih trideset godina profesionalno se bavimo voćarstvom. To je ono što najbolje znamo i zato se svake godine iznova trudimo osigurati vrhunsku kvalitetu.

OBITELJ RUŽIĆ I VOĆARSTVO

Danas

Trenutno uzgajamo voće na površini od 12 hektara, od čega su najveći dio jabuke. Sve su na podlozi M9, zaštićene mrežom protiv tuče i navodnjavane kap po kap. Uz jabuke, uzgajamo kruške, marelice, višnje, šljive, trešnje, breskve, borovnice i jagode.

OBITELJ RUŽIĆ I VOĆARSTVO

Sutra

Uhodanim putem nastavljamo ulagati u razvoj i kvalitetu naših nasada. Pomoći će nam idealna hrvatska klima, njeno Sunce, rosa i kiša. Probudimo zajedno voćarski potencijal uspavane Slavonije.

Suvremeni nasadi

Nasadi jabuka su na suvremenoj M9 podlozi, koja omogućuje kvalitetnije plodove, jednostavnije radove u voćnjaku i veće standarde u zaštiti tla i okoliša. Nasadi su zaštićeni mrežama, koje sprječavaju oštećenja plodova od tuče, ali i osiguravaju hlad za vrijeme ljetnih vrućina. Ostalo voće uzgajamo za lokalnu prodaju u manjim količinama, ali ne i manjom kvalitetom.

NARUČITE NAŠE PROIZVODE

Raznolikost naših voćki

U voćnjacima obitelji Ružić ćete pronaći čak 10 različitih sorti jabuka i još puno sezonskog voća kao što su kruške, šljive, trešnje, breskve, marelice, borovnice i jagode. Sigurno ćete pronaći ono što volite, bez obzira kakvo voće tražite - slatko, slano, hrskavo ili sočno.

NARUČITE NAŠE PROIZVODE

OBITELJ RUŽIĆ I VOĆARSTVO